Bagt græskar

 

Bagt græskar

Bagt græskar

Bagt græskar smager skønt som tilbehør til aftensmad eller i en salat. Det er rigtigt sundt og arbejdstiden er minimal. Absolut en af mine favorit opskrifter, ikke kun til halloween 😉
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 40 min
Samlet tid 50 min
Ret Bagt græskar
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg græskar fx hokkaido
  • 4 tsk tørret timian
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 citron, saften herfra
  • 2 spsk flydende honning
  • 4 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du 

  • Halvér græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i både.
  • Bland timian, presset hvidløg, , citronsaft, honning, olivenolie, salt og lidt peber i en stor frysepose eller skål. Tilsæt græskarbådene og fordel marinaden grundigt.
  • Læg græskarstykkerne i et stort ovnfast fad eller bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca 25-30 min, til de er møre.
Bagt græskar
2 Kommentarer
  1. Lillian Jensen
    Lillian Jensen siger:

    Mangler der ikke en oplysning i opskriften? Skal marinaden ikke over græskar inden stegning?

    Venlig hilsen
    Lillian Jensen

    Svar
    • Vipoan73
      Vipoan73 siger:

      Hej Lillian. Du har helt ret, der manglede en instruktion i opskriften. Opskriften er rettet nu og tak fordi du brugte tid på at skrive det til mig 🙂 Rigtig god weekend. Mvh Vibeke.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering