Bagt græskar
Bagt græskar smager skønt som tilbehør til aftensmad eller i en salat. Det er rigtigt sundt og arbejdstiden er minimal. Absolut en af mine favorit opskrifter, ikke kun til halloween 😉
Ingredienser
- 1 kg græskar fx hokkaido
- 4 tsk tørret timian
- 2 fed presset hvidløg
- 1 citron, saften herfra
- 2 spsk flydende honning
- 4 spsk olivenolie
- salt
- sort peber
Sådan gør du
- Halvér græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i både.
- Bland timian, presset hvidløg, , citronsaft, honning, olivenolie, salt og lidt peber i en stor frysepose eller skål. Tilsæt græskarbådene og fordel marinaden grundigt.
- Læg græskarstykkerne i et stort ovnfast fad eller bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca 25-30 min, til de er møre.
Mangler der ikke en oplysning i opskriften? Skal marinaden ikke over græskar inden stegning?
Venlig hilsen
Lillian Jensen
Hej Lillian. Du har helt ret, der manglede en instruktion i opskriften. Opskriften er rettet nu og tak fordi du brugte tid på at skrive det til mig 🙂 Rigtig god weekend. Mvh Vibeke.