
Æbler med dip og knas
Æbler på en ny og sjov måde, når du har lyst til noget lækkert. Det tager ikke mange minutter at lave dem og kun fantasien sætter grænser for hvad du kommer på.
Ingredienser
- 2 æbler
- pinde til at holde med
Dip
- mørk chokolade
- lys chokolde
- karamel Opskrift på hjemmelavet karamel
Drys/knas
- peanuts, grofthakket
- mørkt chokolade grofthakket
- kokosmel
- pistacienødder, grofthakket
- lakridspulver
- tørrede hindbær
Sådan gør du
- Skær æblerne i både og sæt dine pinde i den ene ende.
- Smelt chokolade/ karamel lidt af gangen i mikroovn og rør jævnligt. Giv så lidt varme, som muligt.
- Når det er smeltet dypper du æblet i, så ca 2/3 er dækket. Drys med nødder eller hvad du har, i mens chokoladen er blød. Sæt alle æblestykkerne på bagepapir i køleskab ca 10 min inden servering.

Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!