Snobrød

Snobrød
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Der er ikke noget som at lave snobrød på en sommeraften. Disse snobrød bliver dejlig luftige, gyldne med en sprød skorpe. En helt enkelt og ligetil opskrift, som smager skønt.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Snobrød
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Der er ikke noget som at lave snobrød på en sommeraften. Disse snobrød bliver dejlig luftige, gyldne med en sprød skorpe. En helt enkelt og ligetil opskrift, som smager skønt.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid20min
Ventetid60min
Samlet tid80min
  • Sværhedsgrad nem
personer (8 brød)
Arbejdstid20min
Ventetid60min
Samlet tid80min
  • Sværhedsgrad nem
personer (8 brød)

SÅDAN GØR DU

  1. Smelt smør ved lav varme uden det tager farve. Bland det med mælk og herefter gær, som skal røres grundigt ud. Tilsæt sukker, salt og fuldkornsmel og rør grundigt. Tilsæt resten af melet lidt af gangen, til dejen er fast og smidig. Dryp lidt olivenolie på bordet og ælt dejen færdig i det.
  2. Læg dejen i en skål, smut med olivenolie. Den skal hæve tildækket i en times tid i stuetemperatur. Kan også koldhæves med 10 g gær i omkring 12 timer i køleskab.
  3. Ælt dejen igen og lav 8 lange stykker til at sno om snobrødspinden. Fordel dejen jævnt om pinden, så hele brødet bliver færdigt samtidigt.
  4. Hold brødet over bålet, til det er gyldent og slipper pinden let. Smager bedst varme. Madfyld i små stykker: ost, skinke, tomat, pepperoni, pølse, ketchup. Dessertfyld i små stykker: chokolade, skumfiduser, vingummi, daim, jordbær, syltetøj.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *