Salt karameller

Advarsel!!! Disse salt karameller er svære at holde nallerne fra! De smager virkeligt, så englene synger. Derudover er de bare super nemme at lave. Jeg er færdig med at købe luksus karameller til dyre penge, fra nu af laver jeg mine egne 🙂 Jeg bruger genanvendelige og super rengøringsvenlige bolchemåtte fra Allcooking.dk, som du kan købe lige her.

Opskrift på verdens bedste salt karameller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Luksus salt karameller, som smager ligeså godt som købe-gourmet karameller. De er nemme at lave 5 ingredienser i en gryde og røre en gang i mellem, så nemt og så lækkert!!!
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Opskrift på verdens bedste salt karameller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Luksus salt karameller, som smager ligeså godt som købe-gourmet karameller. De er nemme at lave 5 ingredienser i en gryde og røre en gang i mellem, så nemt og så lækkert!!!
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid45min
Ventetid0
Samlet tid45min
  • Sværhedsgrad nem
karameller
Arbejdstid45min
Ventetid0
Samlet tid45min
  • Sværhedsgrad nem
karameller

SÅDAN GØR DU

  1. Hæld smør, fløde, sukker og glucose sirup i en gryde på medium varme. Lad det småsimre under jævnlig omrøring i ca 40-50 min. Mindre i starten, mest til sidst.
  2. Klargør et lille firkantet fad, belagt med en bolchemåtte (kan erstattes med bagepapir med et tyndt lag olie på)
  3. Når karamelmassen begynder at slippe bunden, kan du lægge en lille "smagsprøve" på en tallerken og se hvordan hårdheden er. Jo kortere kogetid, des blødere. Jo længere kogetid, des mere hård bliver karamellen. Lav karamellen, som du kan lide den.
  4. Når karamelmassen har den rigtige konsistens, tilsæt 1 spsk salt og rør hurtigt rundt. Hæld karamelmassen ud i formen og skær ud i firkanter mens karamellen stadig er lidt lun. Brug evt en pizzaskærer. Karamellerne kan evt pakkes ind i små stykker bagepapir. Opbevares tørt.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *