Opskrift stegt andebryst

Stegt andebryst

Stegt andebryst er dejligt hurtigt og nemt at lave, når man ikke lige har tid og behov for en hel andesteg. Denne opskrift sikrer dig et godt resultat med sprødt skind.
Nem biksemad med smør

Nem biksemad med smør

En helt simpel og klassisk opskrift på biksemad med sprøde kartofler, som er super hurtig at lave. Samtidig kan du få brugt dine madrester på en skøn måde.
Bagte rødbeder med balsamico og muskatnød

Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er dejlig søde og møre stykker rodfrugt, som passer rigtigt godt til de fleste hovedretter og forretter. Kan også snittes og bruges i salater.
Wok med kylling og ingefær

Wok med kylling og ingefær

En sund og frisk wokret med masser af grøntsager. Retten har en dejlig smag af sojasauce, ingefær, hvidløg og lidt sød chili. Smager godt med blomkålsris (revet blomkål i kogt vand 30 sek)
Gulerodssuppe med ingefær og chili

Gulerodssuppe med ingefær og chili

En dejlig sund, slankende og mættende suppe med gulerod, søde kartofler, ingefær og chili. Dette giver en sød og salt smag, med et frisk pift af ingefær og chili.
Risalamande, helt uimodståelig

Risalamande, helt uimodståelig

For mig findes der ikke noget bedre end risalamande. Denne opskrift er efter min mening helt uimodståelig lækker og meget simpel at lave.
Nem rødkål

Nem rødkål

Denne rødkål er nem at lave og smager langt bedre end købe-rødkål. Arbejdstiden er minimal og du skal bare røre lidt ind i mellem.
Klassisk risengrød

Klassisk risengrød

En enkelt og helt ligetil opskrift, som sikrer dig en rigtig god kvalitet risengrød. Sørg for at røre jævning og resultatet vil belønne sig.
Luksus æbleskiver med æble

Luksus æbleskiver med æble

Hjemmelavede æbleskiver er de bedste! Denne opskrift er med lækker æblekompot i midten, men du kan i princippet fylde dem med alt fra marcipan til nutella eller marmelade.
Marineret rødbedesalat

Marineret rødbedesalat

Rødbeder er en dejlig grøntsag og de bliver kun bedre af at blive marineret. Denne passer rigtigt godt som tilbehør til and og oksekød, men er også skøn som frokostret.