Bland gær i vandet, tilsæt mælk og surdej tilsidst æg. Røres til det er blandet godt sammen. Bland de tørre ingredienser: mel, salt, sukker og kardemomme. Hæld blandingen i det våde og ælt det godt sammen. Herefter æltes fordejen ind. Tilsidst æltes det bløde smør godt ind i dejen.
Læg et klæde over dejen og lad den hæve et lunt sted ca 1,5 time til den begynder at hæve lidt.
Skær dejen i 18 stykker og form dem forsigtigt til runde boller. Sæt dem til hævning lunt i ca 2 timer i en bradepande med bagepapir, til de er ca dobbelt størrelse. De skal stå tæt med ca 1 cm i mellem, hvis muligt.
Kan pensles før bagning. Bages ved 200 grader alm ovn i ca 14 minutter. Hæld dem ud på en bagerist og lad dem køle af. Skæres midt over og ristes, hvorefter de spises med kold smør.