Spinatvafler med fyld
Skønne sprøde sunde spinatvafler med fyld. Forslag til fyld æg, avokado, humus, falafler, grøntsager, skaldyr, fisk, fjerkræ, kylling, smuldret ost, friske krydderurter.
Ingredienser
- 125 g frisk eller frossen spinat
- 2,5 dl mælk
- 4 æg
- 1 tsk salt
- lidt sort peber
- 70 g grahamsmel
- 130 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- smør eller olie til stegning
Sådan gør du
- Bland hvedemel, grahamsmel og bagepulver sammen i en skål. Rens spinat grundigt og ryst vandet af. Hæld spinaten i en blender sammen med resten af ingredienserne sammen med melet.
- Blend indtil det er jævnt og ensartet. Lad evt dejen hvile i 15 min.
- Fordel en smule olie eller smør i vaffeljernet og steg vaflerne gyldne.
Historien bag opskriften
Spinatvafler med fyld er altid et hit hjemme hos os. Vi spiser dem både til frokost, aftensmad og i madpakken. Helt ærligt, så kæmper jeg lidt med at få min søn og mand til at spise flere grøntsager. Dette er en utrolig god og lækker måde, at få dem til at spise grøntsager med stort velbehag. Det er også en god måde, at få tømt resterne i køleskabet. Kan du lide humus, passer dette også rigtigt godt til spinatvaflerne - opskrift på humus. Gastrofun har også en god opskrift på vafler uden gluten.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!