Rabarber og ingefær dessert med karamelliseret pistacienødder

Denne dejlige sommerdessert med rabarber lavede jeg i god tid inden mine gæster ankom. Jeg ventede blot med at tilsætte de karamelliserede pistacienødder til lige inden servering. Desserten blev et stort hit, gæsterne var vilde med den. Jeg tænker, at rabarber altid er fantastiske. Det er dejligt når man kan få brygget noget skønt sammen som hylder den fantastiske smag 🙂

Opskrift på Rabarber og ingefær dessert med karamelliseret pistacienødder
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En nem og syrlig rabarber og ingefær dessert med karamelliseret pistacienødder, som giver desserten en skøn knasende sprødhed.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt
Opskrift på Rabarber og ingefær dessert med karamelliseret pistacienødder
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
En nem og syrlig rabarber og ingefær dessert med karamelliseret pistacienødder, som giver desserten en skøn knasende sprødhed.
Udskriv opskrift
Gem opskrift
-udskriv indkøbsliste
Din opskrift er gemt

INGREDIENSER

Arbejdstid30min
Ventetid0
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer
Arbejdstid30min
Ventetid0
Samlet tid30min
  • Sværhedsgrad nem
personer

SÅDAN GØR DU

  1. Vask og skær rabarber i ca 2 cm stykker. Skræl og riv ingefæren. Bland rabarber, ingefær, hvidvin og 4 spsk rørsukker i en gryde. Kog det i ca 4 min, indtil rabarberen er blevet blød. Sæt det til afkøling, evt i en kold skål.
  2. Hak pistacienødderne. Smelt 4 tsk rørsukker i en gryde, tilsæt nødderne og rist det en smule 1-2 min. Pas på at det ikke brænder på. Hæld blandingen ud på et bagepapir og del stykkerne, mens det stadigt er varmt.
  3. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt mascarpone, vaniljekorn og flormelis i flødeskummet.
  4. Del den afkølede rabarbermasse i glas, på nær nogle få stykker til pynt. Læg flødeskum blandingen oven på rabarbermassen. Top glasset med karamelliserede pistacienødder og rabarber.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *