Paprika gryde
Denne opskrift er god fordi den har masser af smag og er nem at lave. En hverdagsret, når det skal være rigtigt godt.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 50 min
Samlet tid 1 t 40 min
- 4 koteletter
- 20 g margarine
- 1 finthakket løg
- 2 peberfrugter
- 1 pk coktail pølser
- 1 ds majs uden vand
- 200 g champingoner
- 1 ds hakket tomater
- 1 ds dåse konc. tomatpure (70 g )
- 250 ml piskefløde
- 100 ml vand
- 4 tsk paprika
- friskkværnet peber
- salt
Steg koteletterne på panden i margarine og drys med 2 tsk. paprika, salt og peber i 2-3 min. Steg løg, peberfrugt og champion på panden, drys med salt, peber og 2 tsk. paprika. Hæld tomater, majs og det koncenteret tomatpure på panden. Tilsæt piskefløde og vand.
Læg koteletterne i et stort fad og hæld blandingen over.
Sæt fadet i ovnen i ca 30. min. ved 200 gr.
Serveres med ris.