Paprika gryde
Denne opskrift er god fordi den har masser af smag og er nem at lave. En hverdagsret, når det skal være rigtigt godt.
Ingredienser
- 4 koteletter
- 20 g margarine
- 1 finthakket løg
- 2 peberfrugter
- 1 pk coktail pølser
- 1 ds majs uden vand
- 200 g champingoner
- 1 ds hakket tomater
- 1 ds dåse konc. tomatpure (70 g )
- 250 ml piskefløde
- 100 ml vand
- 4 tsk paprika
- friskkværnet peber
- salt
Sådan gør du
- Steg koteletterne på panden i margarine og drys med 2 tsk. paprika, salt og peber i 2-3 min. Steg løg, peberfrugt og champion på panden, drys med salt, peber og 2 tsk. paprika. Hæld tomater, majs og det koncenteret tomatpure på panden. Tilsæt piskefløde og vand.
- Læg koteletterne i et stort fad og hæld blandingen over.
- Sæt fadet i ovnen i ca 30. min. ved 200 gr. Serveres med ris.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!