Proteinboller med quinoa
Sunde, lækre, svampede, rustikke og nemme boller med højt proteinindhold. Lige til at have klar i fryseren.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 1 min
Samlet tid 17 min
Ret proteinboller, quinoa, Sund mad, sund opskrift
- 50 g gær
- 2,5 dl vand
- 2 tsk salt
- 4 spsk honning
- 400 g ukogt quinoa
- 500 g mel cirka
Kog quinoa i 12 min. Hæld det i en si og lad det køle- og dryppe af.
Bland vand, gær, honning og salt.
Tilsæt det afkølede og afdryppede quinoa og bland godt.
Til sidst æltes melet i blandingen.
Sæt dejen til hævning overdækket og lunt i en times tid.
Form bollerne og bag dem 15-20 min ved 200 grader.
Kan pensles med mælk eller æg, evt drys med frø eller kerner.