En frisk variant af boller i karry med syrlig lime, sød og mild kokosmælk samt salte sprøde cashewnødder. Nogle gange må en klassiker godt piftes lidt op.
Hjemme hos os har vi spist boller i karry flere gange end jeg kan tælle til. Det har vel nok også en vis betydning, at det var min egen livret som barn - og i dag det er stadig en af mine absolutte favoritter. Gennem mange år har jeg lavet boller i karry efter min mors opskrift, som på mange måder er en meget klassisk opskrift. Hele familien elsker også boller i karry og særlig min søn er blevet vild med det. Jeg tror det ville passe ham godt, hvis vi spiste det hver dag hele ugen ;-) Som tiden gik fik jeg lyst til at prøve en ny måde at lave boller i karry. Efter lidt forskellige forsøg kom jeg frem til denne opskrift på boller i karry med lime og kokosmælk. Denne nye ret er nu blevet favoritten hjemme hos os og den gamle opskrift er lagt på hylden for en stund. Ofte laver jeg portionen ekstra stor, så der er til at lægge i fryseren.