Start med at opløse salt, sukker, gær og vand i en skål. Herefter tilsættes melet og det skal blandes godt til alt melet er vådt. Det bliver en ret våd dej. Lad det hæve minimum 8 timer med husholdningsfilm over.
Hæld dejen ud på et rigelig meldækket bord. Fold dejen i 3 lag, så den er knap så fugtig i overfladen. Del den herefter i 4 lige store dele, og fold hjørnerne ind under, så de får en rund form. Drys lidt mel på toppen og dæk dem med husholdningsfilm igen. Lad dem hæve 30 minutter. Tænd ovnen på 300 grader varmluft.
Læg dejstykkerne på et meldækket bord. Tryk dejen flad med fingrene. Kom lidt mel på armene, og få dejen op på hænderne, der er samlet. Lad dejen trække sig selv ud, og vend den over på et stykke bagepapir. Her kan du lige trække i kanterne, hvis noget af det er blevet lidt for tykt.
Læg herefter fyld på. Jeg har lavet disse to kombinationer:
1. Tyndt lag tomatsauce, lidt mozzarella, frisk ananas. Efter bagningen parmaskinke og frisk basilikum blade.
2. Mozzarella, tynde kartoffelskiver vendt i olivenolie, gedeost og frisk rosmarin. Efter bagningen rucola salat, rødløg og balsamico.
Sæt pizzaerne midt i den varme ovn i ca 5-8 min indtil bunden er blevet sprød. Hele pizzaen skal løfte sig med op, når du tager fat i siden på den.