Spareribs
Her er spareribs, som får tænderne til at løbe i vand. Hjemmelavet smagfuld marinade, som giver kødet kraft og saft med en en skøn sprød og gylden overflade.
Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 3 min
Samlet tid 16 min
Marinade
- 1,5 dl ketchup
- 1,5 dl brun farin
- 4 fed presset hvidløg
- 5 spsk soya sauce
- 3 spsk sød chilisauce
- tabasco sauce (kan udelades)
- salt
- friskkværnet peber
Bland alle ingredienserne til marinaden. Vend kødet grundigt i marinaden. og sæt det i køleskabet 2 til 10 time. Har du travlt, kan trækketiden springes over.
Steg dine spareribs ved 160 grader i ca 1-1,5 time. Endnu bedre, på grillen ved indirekte varme 1,5-2 timer. Giv evt lidt grill eller direkte varme de sidste minutter for at opnå sprødhed.