Kylling i karry
Dette er en helt enkelt den bedste kylling i karry opskrift, som man aldrig bliver træt af. Retten er nem og så er den elsket af både voksne og børn.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
- 400 g kylling i strimler
- 2 finthakkede løg
- 2 gulerødder i tern
- 100 g grønne bønner
- 1 dåse ananas i tern
- 0,5 dåse koncentret tomatpure (70 g)
- 2 kyllinge buillon terninger
- 250 ml fløde
- 2 spsk hvedemel
- 50 g smør
- løse ris
- 7 tsk gul karry pulver
Kog risene efter anvisning på posen.
Brænd karry af i en tom gryde under konstant bevægelse ca 1-2 min. Steg kyllingen sammen med karry og smør. Tilsæt løg, bønner og gulerødder i gryden, som skal steges i 2-3 minutter. Herefter tilsættes tomatpure og ca. 4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket. Opløs boullion heri og tilsæt ananas med saft fra dåsen og lad dette simre i ca. 10 min.
Pisk mel og fløde sammen, kom blandingen i gryden og lad det simre i 5 min under omrøring. Serveres med kogte ris.