Go Back
+ servings

Kylling i karry

Dette er en helt enkelt den bedste kylling i karry opskrift, som man aldrig bliver træt af. Retten er nem og så er den elsket af både voksne og børn.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
Antal 4

Ingredienser

  • 400 g kylling i strimler
  • 2 finthakkede løg
  • 2 gulerødder i tern
  • 100 g grønne bønner
  • 1 dåse ananas i tern
  • 0,5 dåse koncentret tomatpure (70 g)
  • 2 kyllinge buillon terninger
  • 250 ml fløde
  • 2 spsk hvedemel
  • 50 g smør
  • løse ris
  • 7 tsk gul karry pulver

Sådan gør du 

  • Kog risene efter anvisning på posen.
  • Brænd karry af i en tom gryde under konstant bevægelse ca 1-2 min. Steg kyllingen sammen med karry og smør. Tilsæt løg, bønner og gulerødder i gryden, som skal steges i 2-3 minutter. Herefter tilsættes tomatpure og ca. 4 dl vand, eller så kyllingen lige er dækket. Opløs boullion heri og tilsæt ananas med saft fra dåsen og lad dette simre i ca. 10 min.
  • Pisk mel og fløde sammen, kom blandingen i gryden og lad det simre i 5 min under omrøring. Serveres med kogte ris.