Koteletter i fad
Koteletter i fad er en lækker ret med masser af smag. Kødet bliver dejligt mørt og saucen smager himmelsk.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
- 4 svinekoteletter
- 4 skiver røget bacon i små stykker
- 2 finthakket rødløg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 500 g champignon i kvarte
- 1 dåse hakkede tomater
- 2,5 dl piskefløde
- 1 tsk paprika
- 2 tsk tørret timian
- 50 g smør til stegning (ca)
- salt
- friskkværnet peber
Steg bacon sprødt på en pande og sæt dem til side.
Drys koteletter med salt og peber, læg smør på panden og steg koteletterne et minuts tid på begge sider til de er gyldne. Sæt koteletterne til side.
Steg champignon, timian og løg sammen ved høj varme med lidt ekstra smør. Kom hvidløg og paprika i. Tilsæt koteletter, bacon, hakkede tomater og fløde. Koges i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Hæl det hele i et smurt ovnfast fad. Bag det i ovnen ved 175 grader, 15 minutter. Server med ris og grøntsager.