Spagetti Carbonara
Her er en nem og utrolig velsmagende opskrift, som er en favoritret hos både store og små.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
- 500 g spaghetti
- 2 pk bacon i tern
- 250 g kvarte champion
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 finthakket løg
- 2 spsk olie
- 2 æg
- 2,5 dl fløde
- 50 g paramesanost
- salt
- friskkværnet peber
Kog spaghettien efter posens anvisning.
Svits løg, champion og hvidløg i en pande med olie, tilsæt baconen.
Pisk de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsæt parmesanosten.
Hæld pastaen i en si, så vandet løber fra.
Hæld blandingen af æg, fløde, ost, salt og peber i gryden under svag varme og rør rundt til konsistensen rigtig.
Kom bacon og grøntsagsblandingen i gryden og rør et par minutter. Tilsæt den drænede spaghetti og server.