Go Back
+ servings

Spagetti Carbonara

Her er en nem og utrolig velsmagende opskrift, som er en favoritret hos både store og små.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 2 pk bacon i tern
  • 250 g kvarte champion
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 finthakket løg
  • 2 spsk olie
  • 2 æg
  • 2,5 dl fløde
  • 50 g paramesanost
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Kog spaghettien efter posens anvisning.
  • Svits løg, champion og hvidløg i en pande med olie, tilsæt baconen. Pisk de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsæt parmesanosten.
  • Hæld pastaen i en si, så vandet løber fra. Hæld blandingen af æg, fløde, ost, salt og peber i gryden under svag varme og rør rundt til konsistensen rigtig. Kom bacon og grøntsagsblandingen i gryden og rør et par minutter. Tilsæt den drænede spaghetti og server.