Citronmuffins med syrlig glasur
Den perfekte muffin, hvis du elsker citroner. De er luftige, søde og syrlige med en flot gul syrlig frosting.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Citronmuffins med syrlig glasur
- 150 g smeltet smør
- 200 g rørsukker
- 3 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 økologisk citron, saft herfra
- 2 økologiske citroner, skal herfra
Icing
- 250 g smør
- 350 g flormelis
- 0,5 tsk vanilje essens
- 3 økologiske citroner, skal herfra
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør grundigt. Sigt hvedemel og bagepulver ned i massen og rør det godt sammen. Vend citronsaft og reven citronskal ned i dejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180° ca 20 minutter, hold øje med dem. Tiden kan variere. Lad dem afkøle.
Til icing blandes alle ingredienserne i en skål og piskes til det er let og luftigt. Du kan nu sprøjte din icing på med sprøjtepose og en fin tyl, eller du kan smøre den på med en kniv. Drys med lidt reven citronskal.