Go Back
+ servings
Nemme grillede kartoffelspyd med ymer peberrodsdressing

Nemme grillede kartoffelspyd med ymer peberrodsdressing

Hvordan får man lige indkorporeret kartofler i grillmiddagen, uden at man skal vente meget længe på at de bliver færdige. Her kommer en nem og lækker løsning både inden, på grillen og ved servering. Kartoflerne kan du forberede i god tid, og så smide på grillen 10 min før servering. Jeg har, som dyppelse, lavet en let og luftig ymerdressing med peberrod, som jeg syntes passer godt til. Men en fed aioli eller persillemayo, vil også gøre noget godt for de her kartofler.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Nemme grillede kartoffelspyd med ymer peberrodsdressing
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kraftige grillspyd
  • 24 små kartofler
  • lidt olie, flagesalt og peber.

Dressing:

  • 1,5 dl ymer
  • 20 g fintrevet peberrod
  • 0,5 tsk sukker
  • 0,5 tsk æble eller anden god eddike
  • 0,25 tsk salt
  • 0,5 dl fløde pisket til flødeskum

Sådan gør du 

  • Kom de rå kartofler på spyddet, kog dem 10 min i saltet vand. Ja, kog bare spyddet med ;-)
  • Pensl dem med lidt olie og peber, inden de grilles i ca 5 min på hver side.
  • Drys med flagesalt ved servering.

Dressing:

  • Rør alle ingredienser godt sammen, på nær flødeskum.
  • Vend flødeskum i og smag til.
Nemme grillede kartoffelspyd med ymer peberrodsdressing