Go Back
+ servings
Fetafarseret kyllingebryst

Fetafarseret kyllingebryst

Du kan pifte dit kød op ved at farsere det med forskellige ting, og derved ændre smag og konsistens, da farsen ofte salter kødet, så det bliver mørt og saftigt. Her har jeg valgt at farsere kyllingebryst med fetasalat (se opskrift). Det giver en rigtig lækker smag, især hvis du griller kyllingebrysterne ved indirekte varme i en kuglegrill, men det bliver også meget lækkert i ovnen. Du kan med fordel farserer brystet en times tid, eller to, inden du steger brystet.
Arbejdstid 35 min
Tilberedningstid 25 min
Samlet tid 1 t
Ret Fetafarseret kyllingebryst
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster med eller uden skind
  • 4 spsk fetafyld (finthakket feta, tomat, peberfrugt, lidt citron, olie og ramsløg eller purløg) se opskrift på fetasalat
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • 4 kødnåle eller snor

Sådan gør du 

  • Lav en "lomme" i kyllingebrystet ved at lægge brystet på et spækbræt, hold det nede med den ene håndflade så det ligger fladt og der er hold på det. Imens du stikker en smal kniv ind fra siden, og laver en lomme indeni brystet til fyldet.
  • Fyld dem med fetasalat, og luk evt, med kødnåle, tandstikkere eller snor
  • Pensl brysterne med olie, samt krydr med salt og peber
  • Steg dem i ovnen 20 min ved 200 grader
  • Kan serveres med kartoffel foccacia og salat.
Fetafarseret kyllingebryst