Bland mel og salt, smuldr smørret i og saml saml dejen med vandet til en glat dej. Er den meget blød så tilsæt lidt ekstra mel. Pak dejen ind i film og læg den på køl i min to timer (kan også sagtens laves dage før)
Til fyldet steg skinken hurtigt i smørret, uden at smørret tager farve. Melet drysses over og vendes rundt til det er optaget af smørret.
Fløde, bouillon og salt kommes på og koges hurtigt igennem under omrøring. Tilsæt revet parmesan, træk gryden fra varmen og pisk æggeblommerne i.
Drys mel på bordet, der hvor du vil rulle dejen ud.
Del dejen i to og start med at rulle den ene ud til bunden. Rul ud til den er ca 4 mm tyk, læg den i en tærteform, på ca 26 cm i diameter. Skær overskydende dej fra langs kanten af formen.
Drys den friskrevet parmesan ud på bunden, og fordel de letkogte broccoli buketter ovenpå. Fordel flødesovsen over, og så godt du nu kan ned imellem broccolien.
Rul den anden dej ud, og skær strimler du fordeler som et gitter på tærten. Tryk dej kanterne af med fingrene, så den kommer til at hænge sammen med bunden.
Pensl tærten med æggestrygelse, og bag den i 35-40 min ved 225 grader alm ovn eller 200 varmluft. Hvis tærten tager hurtig farve, kan sølvfolie lægges henover så den ikke bliver for mørk.
Lad tærten hvile i 10-20 min inden servering.