Bland smør, vand, mælk og mel i en skål. Ælt dejen sammen, den skal være lidt fedtet.
Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik med en gaffel over det hele på dejen.
Bag dejen i en ovn på 180 grader i ca 20 min, til tærtedejen fast.
Hæld lidt olie på en pande. Tilsæt spidskommen og paprika, lad det svitse lidt af. Tilsæt løg og steg dem gyldne. Hæld porre sammen med lidt vand i panden. Dæk til med låg eller sølvpapir, for at holde på fugten.
Når vandet er forsvundet, tilsæt svampe og lad det stege igen. Når væsken er mest muligt fordampet er det klart.
I en skål blandes æg og cremefraiche i en skål sammen med salt, peber og muskatnød.
Fordel grønsagsfyldet på tærtedejen. Hæld derefter æggefyldet over. Slut af med at fordele revet ost ud over tærten.
Bag tærten på 200 grader i ca. 20 min (beslut selv hvor længe I synes det skal have.)