Go Back
+ servings
Kartoffel og spinat frikadeller

Kartoffel og spinat frikadeller

Her et et lækkert, sundt og billigt måltid, som faktisk passer til både brunch, frokost og aftensmad. Kog evt lidt ekstra kartofler og lav en god sovs til.
Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Kartoffel og spinat frikadeller
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 300 g kartofler
  • 200 g optøet drænet spinat
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 50 g hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 tsk salt
  • peber
  • olivenolie

Sådan gør du 

  • Kog kartoflerne i let saltet vand. Sæt spinaten til at dryppe af i en sigte.
  • Pil de kogte kartofler. Riv kartofler og løg fint. Pres nu væden ud af grøntsagerne med hænderne, så meget du kan. Læg herefter de nu knap så våde grøntsager ind i et rent viskestykke og vrid resten af væden ud.
  • Rør grøntsagerne sammen med mælk, mel, æg, spidskommen, salt og lidt friskkværnet peber.
  • Form fine små deller med en ske og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de har fået stegeskorpe på begge sider men ikke er gennemstegte. Skru lidt ned for varmen og steg dem færdige.
Kartoffel og spinat frikadeller