Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Æblecrumble
Æblecrumble er helt nem at lave. Denne opskrift har en ekstra lækker sprød crumble og æblerne får en god og fin smag af krydderier.
Udskriv
Pin Recipe
Arbejdstid
20
min
Tilberedningstid
35
min
Samlet tid
55
min
Ret
Æblecrumble
Antal
4
personer
Ingredienser
150
g
hvedemel
100
g
havregryn
150
g
koldt smør
120
g
sukker
1
knsp
salt
7
æbler
(mellem store)
2
spsk
rørsukker
6
tsk
stødt kanel
2
tsk
stødt kardemomme
Sådan gør du
Bland mel, havregryn, smør, sukker og salt. Gerne i en foodprocessor eller med håndmixer. Dejen skal ligne krummer.
Skræl æblerne og skær dem i små tern. Vend æblerne med kanel, kardemomme og sukker. Fyld dem i en tærteform, ca 25 cm i diameter.
Hæld krummedejen over æblerne og bag kagen ved 200 grader varmluft i ca 35 min. Server kagen lun med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.
Historien bag opskriften
I princippet kan alle æbler bruges, på nær Belle Boskop.