Brød med the, figner og mandler
Dette lækre brød smager skønt af figner, knasende nødder og en snert af te. Det er et sundt alternativ til kage og så mætter det også.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 35 min
Samlet tid 50 min
Ret Brød med the, figner og mandler
- 225 g rugmel
- 225 g figner
- 50 g mandler
- 10 g gær
- 1,5 dl sort te
- 1 æg
- 1 spsk maltsirup
- 0,5 tsk salt
Bryg teen og hak fignerne. Imens bland resten af ingredienserne i en røreskål. Tilsæt te og figner til skålen, og rør det hele sammen til en ensartet masse.
Fordel massen i to aflange brød på en bageplade med bagepapir. Hvis du gør hænderne våde, klister det ikke så meget. Bag brødene ved 180 grader i 35 min, og lad dem hvile i 20 min inden servering.