Go Back
+ servings

Kold agurkesuppe

Kold agurkesuppe er en skøn og nem ret på en varm sommerdag. Smagen af agurk passer godt med hvidløg og bouillon, afrundet med fløde og yoghurt. Spis med godt brød til.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Kold agurkesuppe
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1 agurk i tern
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 2 dl fløde
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 1 knsp chiliflager
  • 1 dl kold grøntsagsbouillon
  • 2 spsk olivenolie
  • salt

Sådan gør du 

  • Hæld agurk og hvidløg i en blender sammen med yoghurt, fløde, mynte og chili. Blend indtil suppen er ensartet.
  • Skyld blenderen med 1 dl bouillon og rør det i suppen. Smag til med salt og tilsæt 2 spsk olivenolie. Sæt suppen i køleskabet til den skal serveres.
  • Server agurkesuppe portionsvis med en lille klat yoghurt og et stykke godt brød til.