Rør gær ud i lunken vand og tilsæt hvedemel, sukker og salt. Ælt dejen sammen og tilsæt det bløde smør. Ælt dejen godt igennem i 6-8 min. Lad dejen hæve et lunt sted i en time.
Bland alle ingredienser til bøfferne og rør godt igennem. Form 8 bøfferne og sæt dem i køleskabet til de skal steges.
Rens og skær dine gøntsager, f.eks tomater, løg, salatblade, agurk mv.
Hæld dejen ud på et bord med mel og del den i 8 stykker. Rul hvert stykke til en bolle. Lad bollerne efterhæve på en bageplade ca 30 min.
Tryk bollerne flade, så de får den rette størrelse og tykkelse. Herefter skal de hæve igen i en time.
Pensl bollerne med pisket æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne ved 220 grader i ca 12-14 min. Tag dem ud når de er gyldne.
Steg bøfferne som ønsket på en pande eller på grillen. Sæt din burger sammen, som du bedst kan lide den.