Amerikanske pandekager
Amerikanske pandekager er mere luftige og lette i konsistensen. Denne opskrift er med kærnemælk, hvilket giver en let syrlig men også blød smag. Server med bær og ahornsirup.
Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Amerikanske pandekager
- 150 g hvedemel
- 2 spsk sukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 2,5 dl kærnemælk
- 1 æg
- lidt smør til stegning
- 200 g friske bær, vasket og tørret.
- ahornsirup
Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt kærnemælk lidt ad gangen og pisk det godt sammen. Pisk til sidst ægget i. Hvis du har tid, lad dejen hvile på køl i en halv times tid.
Steg pandekagerne gyldne på begge sider i lidt smør.
Anret de amerikanske pandekager med bær og ahornsirup.