Go Back
+ servings
French toast/ arme ridderede

French toast / Arme riddere

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret French toast/ arme ridderede
Antal 4 skiver

Ingredienser

  • 4 skiver hvidt toastbrød
  • 1,5 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 knivspids salt
  • 0,5 tsk kanel
  • 0,5 tsk vaniljesukker
  • smør

Sådan gør du 

  • Forvarm ovnen på 175 grader.
  • Pisk æg, mælk, honning, salt, vaniljesukker og kanel grundigt sammen. Læg to skiver brød i blød, kun ca 20 sekunder på hver side. Brødet skal suge væsken, men må ikke blive for blødt. Læg skiverne på en kold tallerken og lad dem trække i 1 minuts tid. Smelt en klat smør, ca. 1 spsk på en pande. Læg de to skiver brød på panden, og steg dem gyldne ved middel varme på begge sider.
  • Læg brødene på en rist i ovnen, og “bag” dem i ca 5 min. Gentag med de øvrige brød. Server dine french toasts helt varme direkte fra panden, og top dem med masser af ahornsirup og god frugt. Frugten er et rigtig godt friskt modspil til de meget lækre men også meget heftige, tunge french toasts.
  • Server dine arme riddere med frisk frugt og ahorn sirup.
French toast/ arme ridderede