Rul dejen ud til en firkant ca 50x60cm og 0,5 cm tyk.
Smør remoncen ud i et jævnt lag på hele dejen.
Fold dejen på midten, så det ligger i dobbeltlag.
Rul dejen lidt sammen, så lagene hænger sammen.
Skær dejen i ca 3 cm strimler. Skær herefter dejstrimlen igennem på midten, men lad ca. 0,5 cm være tilbage i toppen. Træk strimlen ud til siden og sno den ved at tage fat i hver ende, og sno dejen modsat fra hver ende, så den får 5-6 snoninger. Pas på, at du ikke klemmer remoncen ud.
Tag den ene ende af strimlen mellem din pege-og tommelfinger.
Snur strimlen rundt om fingrene 2-3 gange. Tag fingrene til dig, så enden af dejen hæftes ind i dejen.
Læg kanelsnurrerne med snoningerne opad på to bageplader med bagepapir.
Dæk med et viskestykke. Lad dem hæve 30 minutter.
Pensl kanelsnurrerne med pisket æg og drys med perlesukker.
Bag kanelsnurrerne ved 200 grader i ca. 13-15 min.