Go Back
+ servings
Opskrift Kylling i karry med blomkål og spinat

Kylling i karry med blomkål og spinat

En nem opskrift på kylling i karry med blomkål og spinat. Retten er mild med skøn smag af karry, kokos samt knasende blomkål kokosflager- en ret som jeg kraftigt kan anbefale.
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Køkken Aftensmad, Efterårsmad, Hurtig aftensmad, Kylling, Sommermad, Vintermad
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 g kylling inderfillet i små stykker
  • 1,5 løg i tynde både
  • 1 blomkål i små buketter
  • 2 spsk konc. tomatpure
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk karry
  • 100 g frisk babyspinat blade
  • 0,5 dl vand
  • Olie til stegning
  • salt og peber
  • basmati ris
  • 2 spsk groft hakkede kokosflager

Sådan gør du
 

  • Kog risene efter anvisning på pakken. Rens, pil og skær løg i tynde skiver. Skyl og tør blomkål, del det i mundrette stykker.
  • Varm lidt olie på en pande, tilsæt karry og lad den stege ca 30 sekunder. Tilsæt kyllingestykkerne, steg dem til de er brunet nogle få min. Tisæt blomkålstykkerne og steg yderligere i ca. 2 min.
  • Tilsæt tomatpure, kokosmælk og vand. Kog det i ca 5 min. Smag til med salt og peber. Skyl og tør spinatbladene, de skal tilsættes lige inden servering. Drys med kokosflager. Serveres med ris.
Tried this recipe?Let us know how it was!