Valnøddemuffins
Lækre svampede muffins med masser af valnødde knas og en dejlig mild og sød smag af vanilje.
Ingredienser
- 1 stang vaniljekorn herfra
- 150 g sukker
- 250 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 0,5 tsk salt
- 2 æg
- 100 g neutral olie (feks. majs vindruekerneolie)
- 2,4 dl mælk
- 50 g valnødder grofthakkede
Sådan gør du
- Bland vaniljekorn, sukker, mel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt æg og olie imens der piskes grundigt, indtil dejen er jævn og uden klumper. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk.
- Vend de grofthakkede valnødder i dejen. Fordel dejen i muffinforme.
- Bag kagerne ved 175 grader i 14-16 min. til de er gyldne og giver efter ved tryk.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!