Valnøddemuffins

Lækre svampede muffins med masser af valnødde knas og en dejlig mild og sød smag af vanilje.
Arbejdstid 25 min
Tilberedningstid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret muffins, Valnøddemuffins
Antal 15 muffins

Ingredienser

  • 1 stang vaniljekorn herfra
  • 150 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2 æg
  • 100 g neutral olie (feks. majs vindruekerneolie)
  • 2,4 dl mælk
  • 50 g valnødder grofthakkede

Sådan gør du 

  • Bland vaniljekorn, sukker, mel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt æg og olie imens der piskes grundigt, indtil dejen er jævn og uden klumper. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk.
  • Vend de grofthakkede valnødder i dejen. Fordel dejen i muffinforme.
  • Bag kagerne ved 175 grader i 14-16 min. til de er gyldne og giver efter ved tryk.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering