Sunde vandmelon ispinde

Disse lækre vandmelon is er lavet lynhurtigt og smager af sol og sommer. Ren forkælelse uden dårlig samvittighed, det er noget efter min smag. Cantaloupe eller netmelon kan også bruges.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 4 min
Samlet tid 23 min
Antal 20 ispinde cirka

Ingredienser

 • 1 kg kernefri vandmelon (uden skal)
 • 1 øko lime, revet skal og saft
 • 1 stang vaniljekorn

Sådan gør du 

 • Tilsæt alle ingredienserne i en blender og blend det grundigt. Hæld massen gennem en fin sigte. Hæld ismassen i isforme og frys ispindene i en time.
 • Tag ispindene ud og sæt pinde i. Frys herefter ispindene til de er hårde.
 • Er du ikke kalorierytter, så smager de også dejligt dyppet i chokolade og rullet i hakkede pistacienødder.
2 Kommentarer
 1. Jette
  Jette siger:

  Hejsa
  Sikken en dejlig fristende blog du har her 🙂 De runde forme til de her fine vandmelon ispinde, hvor har du fundet dem henne. Jeg synes ikke jeg kan finde andre end skub-op isforme, ovale eller mærkelige faconer. Og de runde synes jeg er så fine til en sommerispind 😛
  Mvh Jette

  Svar
  • Vipoan73
   Vipoan73 siger:

   Hej Jette. Mine ispinde forme er nok 10 år gamle, jeg tror desværre ikke de kan købes mere. Jeg har også kigget lidt på nettet og kan godt se de ikke er nemme at få fat på. Måske kunne du bruge skub-op is forme og sætte en pind i? Jeg tror det er nogenlunde samme form. Held og lykke 😉 Mvh Vibeke

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering