Sund muslibar
INGREDIENSER
- 200 g mandler (eller andre nødder)
- 5 dl grov valsede havregryn
- 2 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl ahornsirup
- 1 dl rosiner
- 1 dl tørret tranebær
- 1 dl peanutbutter
- 2 æg
Arbejdstid10min |
Ventetid30min |
Samlet tid40min |
stykker, ca |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Forvarm ovnen på 175 grader (varmluft). Hak mandlerne groft og bland dem sammen med havregryn, solsikkekerner og hørfrø. Bag dem på en bageplade i 10-15 min, vendes jævnligt. Bland ahornsirup, peanutbutter og æg. Tilsæt den ristede nøddeblanding, rosiner og tranebær. Hæld massen i en stor form eller flere små.
- Bagetid ca 15-20 min, til det er let gyldent. Pas på de ikke bliver for mørke. Stil formen til afkøling. Skær ud i stykker, når det er helt afkølet. Holdbarhed ca 1 måned i en lufttæt beholder, evt med bagepapir så de ikke klistrer sammen.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!