Spagetti Carbonara

Her er en nem og utrolig velsmagende opskrift, som er en favoritret hos både store og små.
Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 20 min
Samlet tid 40 min
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 2 pk bacon i tern
  • 250 g kvarte champion
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 finthakket løg
  • 2 spsk olie
  • 2 æg
  • 2,5 dl fløde
  • 50 g paramesanost
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Kog spaghettien efter posens anvisning.
  • Svits løg, champion og hvidløg i en pande med olie, tilsæt baconen. Pisk de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsæt parmesanosten.
  • Hæld pastaen i en si, så vandet løber fra. Hæld blandingen af æg, fløde, ost, salt og peber i gryden under svag varme og rør rundt til konsistensen rigtig. Kom bacon og grøntsagsblandingen i gryden og rør et par minutter. Tilsæt den drænede spaghetti og server.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering