Kylling med cornflakes
Ingredienser
- 2 stk kyllingebryst
- 3 dl kærnemælk
- 3 fed presset hvidløg
- 2 dl knust cornflakes
- 5 dl revet kokos
- 1 dl mel
- 0,5 tsk 1paprika
- tsk salt
- 0,25 tsk peber
- 2 æg
Sådan gør du
- Skær evt kyllingen ud i mindre stykker. Læg kyllingerne i en skål med kærnemælk og hvidløg. Her skal de stå mindst 30 min eller længere.
- Hæld marinaden fra kyllingen. Kyllingestykkerne skal ikke blive duppes tørre. Tænd ovnen til 200 grader.
- Pisk æg sammen i en dyb tallerken. I en anden tallerken hældes mel, paprika, salt og peber. En tredje tallerken fyldes med en blanding af kokos og knust cornflakes.
- Dyp og rul kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge: groft mel, æg, cornflakes. Sæt herefter kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er helt gennemstegt.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!