Gazpacho suppe

 

Gazpacho suppe

Gazpacho suppe

Denne friske suppe er perfekt til en varm sommerdag. Den består af blendede friske grøntsager med citron, olivenolie og lidt hvidløg. Smager skønt med croutoner eller tigerrejer.
Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Gazpacho suppe
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 2 fint hakket agurker
  • 1 fint hakket rød peber
  • 5 fint hakket modne tomater
  • 1/2 fint hakket rødløg
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 usprøjtet citron, saft og skal
  • 50 ml olivenolie
  • ca 1 spsk sukker
  • evt chili eller tabasco
  • friskkværnet peber
  • salt

Sådan gør du 

  • Fint hak tomater, agurker, peberfrugt, rødløg. Pres hvidløget bland med grøntsagerne. Tilsæt citronsaft og citronskal, olivenolie, bland det godt sammen. Sæt det på køl i ca 30 min, gerne mere.
  • Blend grøntsagerne til suppe, bland tomatjuice i og smag til med chili, tabasco, salt, peber og sukker.
  • Pynt med lidt hakket agurk og tomat.
Gazpacho suppe
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering