Gammeldags oksesteg
I vores familie er gammeldags oksesteg et stort hit. Særlig min kæreste og søn er helt pjattede med det, men de elsker generelt gammeldags mad…og ikke mindst en lækker sovs til. Skal du have gæster til middag, se flere opskrifter her.
Hos vores venner i Gastrofun.dk løfter de madlavningen til et højere plan, her kan du bland andet finde en dejlig opskrift på oksecuvette.
INGREDIENSER
Arbejdstid15min |
Ventetid120min |
Samlet tid135min |
personer |
|
SÅDAN GØR DU
- Stegen brunes rigtig godt på alle sider og på enderne. Krydres med salt og peber. Gulerødder, løg og hvidløg tilsættes og brunes.
- Vandet tilsættes og stegen simrer til den er mør ca. 2 timer. Stegen skal vendes efter den halve tid.
- Når stegen er mør tages den op og hviler mens saucen laves. Si skyen og jævn den med meljævning. Smag til med salt og peber. Giv saucen kulør efter behag. Stegen skæres i ikke for tynde skiver. Smager dejligt med kogte kartofler og grøntsager.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!