Fyldt ananas med kylling
Fyldt ananas med kylling er helt vidunderlig. Den oser af sol og sommer…og måske lidt 90ér, ha ha. Det hele startede med at jeg fandt en utrolig sød sommertaske med ananas motiver på. Så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at gå i gang med et ananas tema. Denne dejlige opskrift, er så den første i temaet 😉 Jeg tænker, at mange flere vil følge. Ananas er jo en fantastisk frugt med mange muligheder.
INGREDIENSER
- 1 ananas
- 0,5 dl soja sauce
- 2 spsk brunt sukker
- 2 dl ananassaft
- 3 fed presset hvidløg
- 1 Olie til stegning
- 300 g kylling inderfillet i små stykker
- 2 tsk maizena majsstivelse
- ris til servering
- agurk og forårsløg
- salte cashewnødder
Arbejdstid30min |
Ventetid0 |
Samlet tid30min |
personer |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Start med at sætte risen over efter anvisningen. Rens og skær forårsløg og agurker i små stykker.
- Del din ananas i halvt og lad stammen være intakt - som på foto. Skær frugten langs kanten og brug en ske til at løsne under frugtkødet. Skær den hårde stamme fra og skær ananas i mindre stykker.
- I en lille skål blandes soja sauce, brunt sukker, ananasjuice, hvidløg og majsstivelse. Drys kyllingestykkerne med lidt salt og steg dem på en pande ca 2-3 min til de er lige akkurat gennemstegte. Sæt kyllingestykkerne til side. Hæld saucen på panden og lad den simre til den er tyk og klistret. Tilsæt kylling og ananas, rørt godt rundt i ca 2 min.
- Anret de kogte ris, kylling og ananas blandingen og drys med cashewnødder, forårsløg og agurk.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!