Blødende chokoladekage
INGREDIENSER
- 100 g mørk chokolade 58%
- 100 g smør
- 50 g sukker
- 40 g hvedemel
- 100 g pasteuriserede æggeblommer
- 50 g pasteuriserede æggehvider
- neutral olie til at smøre formene
- 10 muffinforme
Arbejdstid30min |
Ventetid10min |
Samlet tid40min |
stykker |
|
|
SÅDAN GØR DU
- Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun netop smelte og ikke blive for varmt.
- Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt.
- Smør muffinformene med olie . Fyld de smurte forme op. Opbevar dem tildækket i køleskabet, indtil de skal bages.
- Bag dem lige inden de skal serveres. Bages ved 200 grader i ca. 7-10 minutter. Obs. fondanternes midte skal være flydende. Afkøl dem 1 min, inden de befris for formene. Server evt med en kugle is.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!