Kylling med cornflakes

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 1 t
Samlet tid 2 t
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 3 dl kærnemælk
  • 3 fed presset hvidløg
  • 2 dl knust cornflakes
  • 5 dl revet kokos
  • 1 dl mel
  • 0,5 tsk 1paprika
  • tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 2 æg

Sådan gør du
 

  • Skær evt kyllingen ud i mindre stykker. Læg kyllingerne i en skål med kærnemælk og hvidløg. Her skal de stå mindst 30 min eller længere.
  • Hæld marinaden fra kyllingen. Kyllingestykkerne skal ikke blive duppes tørre. Tænd ovnen til 200 grader.
  • Pisk æg sammen i en dyb tallerken. I en anden tallerken hældes mel, paprika, salt og peber. En tredje tallerken fyldes med en blanding af kokos og knust cornflakes.
  • Dyp og rul kyllingestykkerne en efter en i denne rækkefølge: groft mel, æg, cornflakes. Sæt herefter kyllingestykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 minutter til de bliver gyldne, sprøde og kyllingen er helt gennemstegt.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering