Opskrift på peanutbutter gryderet

Peanutbutter gryderet

Jeg må indrømme, at jeg er en af dem der elsker kød, fjerkræ og fisk. Derfor kom det også lidt bag på mig, hvor fantastisk denne gryderet kom til at smage…helt uden kød, fjerkræ og fisk! Gryderetten mætter utroligt meget og jeg er vild med den cremede peanutbuttersauce. Vi laver altid en skål med fintskåret chili som tilbehør, da vores søn på 7 år ikke er så begejstret for den stærke mad endnu. Man kunne også sagtens lade chilien simre med, hvis alle kan lide dette. Det giver et ret lækkert “spark” i gryderetten.

Opskrift græskarbrud

Græskarbrud

Jeg har altid været vild med gulerodsbrud og græskar. Derfor måtte jeg simpelthen prøve at lave en opskrift på græskarbrud – med græskar i stedet for gulerødder, samt græskarkerner i stedet for solsikkefrø. Resultatet er virkeligt blevet godt! Super bløde boller med fine gyldne stykker græskar og knasende græskar kerner. Jeg er helt vild med disse boller og fik da også lidt spist alt for mange af dem…kunne simpelthen ikke lade være 😉

Opskrift nem rabarbersaft

Nem rabarbersaft

Det har været et utroligt dejligt sommervejr i mange dage. I fredags ville jeg finde på lidt lækkert til min familie og planlagde derfor en nem rabarbersaft. Den tog ingen tid at lave og jeg var helt vild med resultatet. Min søn kom hjem fra skole og sagde at det nu var den bedste saft han havde smagt i sit liv. Ok, han er kun 6 år 😉 men jeg giver ham helt ret. Det er faktisk meget overraskende, så meget mere smag man får med hjemmelavet rabarbersaft.     Se evt flere opskrifter med rabarber her.

Opskrift Kylling i karry med blomkål og spinat

Kylling i karry med blomkål og spinat

Okay…dette er en ret, som jeg absolut elsker meget højt. Kylling i karry med blomkål og spinat er en af mine livretter i hverdagskøkkenet. Efter min mening, er dette verdens bedste kylling i karry – fordi den har en fantastisk smag og det er skønt at den kun tager ca 30 min at lave. Lige noget som passer mig godt, når hverdagen er travl.

Opskrift på den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza. Brug lige 10 min på at samle en pizzadej aftenen før. Så får du den skønneste kvalitetspizza, hvor du kan toppe den med lige nøjagtigt alle dine favoritter. Når jeg laver pizza, bruger jeg altid gode og friske råvarer. Der skal nemlig ikke så meget fyld på en pizza – hellere for lidt end for meget. Lav din pizza med alt det du elsker! Husk almindeligt bagepapir ofte kun tåler 250 grader – skal din pizza være rigtig sprød skal den have 300 grader. Jeg anbefaler at bruge rigtigt godt genanvendeligt bagepapir som tåler 300 grader. Her kan du købe mit bagepapir: allcooking.dk