Halloween chokolademuffins

Halloween chokolademuffins
Halloween chokolademuffins

Halloween chokolademuffins

Uhyggelige lækre bløde chokolademuffins med en god smag af chokolade og chokoladestykker. Pyntet med en lækker frosting og pyntet sjov med slik.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Halloween chokolademuffins, halloween kager, halloween mad, halloween sjov
Køkken Halloween
Antal 14 muffins

Ingredienser
  

  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g finthakket mørk chokolade
  • 200 g smør
  • 200 g hvedemel
  • 30 g kakaopulver, usødet
  • 1 vaniljestang
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 0,5 tsk salt
  • 50 g mørk chokolade grofthakket

frosting

  • 100 g smør tages ud 10 min før brug
  • 200 g smøreost naturel
  • 60 g sigtet kakao
  • 350 g sigtet flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • mælk 1- 5 spsk

Pynt

  • slik eller glasur til øjne
  • snørebånd til edderkoppeben

Sådan gør du
 

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland vaniljekornene med sukker og æg. Pisk sammen til en luftig masse.
  • Smelt smør i en gryde ved lav varme, tag derefter gryden af varmen. Rør med det samme de 200 g mørk chokolade i det smeltede smør og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet og lidt kølet af. Bland chokolade og smørblandingen i æggesnapsen, sammen med mælk.
  • I en ny skål blandes mel, salt, kakao, 50 g chokolade og bagepulver grundigt. Det hele røres i chokolademassen. Hæld dejen i 14 muffinforme og bag ved 175 grader i ca 20 min.

Frosting

  • Tag smørret ud af køleskabet ca 15 min før du begynder.
  • Hæld det halvkolde smør i en køkkenmaskine eller elpisker. Rør rundt et øjeblik. Tilsæt køleskabskold smøreost og bland sammen med smøret i ca 30 sek. Tilsæt vanilje, kakao og flormelis. Rør rundt ved lav hastighed, til det er blandet godt sammen. Øg til medium hastighed indtil det bliver en anelse lysere og mere luftigt.
  • Tilsæt mælken langsomt. En spsk af gangen. Indtil du får den ønskede konsistens. Det er svært at sige hvornår det er den rigtige konsistens, men det skal kunne holde formen når det sprøjtes ud, men må heller ikke være for stift, da det så er svært at sprøjte ud. Når konsistensen er rigtig, rør frostingen på medium hastighed i ca 1 min og så er den klar til at blive smurt eller sprøjtet på de afkølede muffins.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering