Grillet ost med grøntsager

Sommertid er grilltid, grillet ost med grøntsager er en af de bedste retter. Retten mætter og har masser af smag med både hvidløg, chili, citron og rosmarin.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 1 t
Ret Grillet ost med grøntsager
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g ost, som kan grilles
  • olivenolie
  • 1 aubergine
  • 2 squash
  • 4 stilke rosmarin
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 groft brød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille og mynte
  • 20 små tomater
  • 200 g svampe eller champion
  • 4 spsk chili olie
  • 4 spsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du
 

  • Varm en grillen eller en grillpande op og pensl den med olie. Skær osten i skiver og steg dem på begge sider, til de er gyldne.
  • Skyl squash og aubergine, skær dem i skiver. Rens svampene. Læg squash og aubergine i en sigte og drys med salt. Lad skiverne trække med saltet ca 15 min. Skyl saltet af og tør grundigt med køkkenrulle. Pensl squashen, aubergine og svampe med olie, og steg dem gyldne på begge sider. Drys med salt og peber, læg rosmarin ved.
  • Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med olie, gnid med et overskåren hvidløg, og grill dem på begge sider i ca 1-2 min. Skyl og skær persille og mynte. Skyl tomaterne. Anret tomater, persille, mynte, squash, svampe, grillet ost. Dryp med chili olie og citronsaft og server med grillet brød.
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering