Grillet kyllingespyd med sataysauce

Grillet marineret sprøde kyllingespyd med en lækker peanutbutter satay sauce. Kan spises som hovedret med ris og agurk eller som forret uden ris.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Grillet kyllingespyd med sataysauce
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebryst
  • 3 dl kokosmælk
  • 1 lime
  • 3 spsk rød karry
  • 2 fed presset hvidløg revet
  • træspyd (ligget i vand ca 15 min)
  • 6 spsk honning

Sataysauce

  • 1,5 dl grov peanutbutter
  • 1,5 spsk fiskesauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 spsk rød karry
  • 1 lime

Sådan gør du
 

  • Tænd for grillen. Ovn med grill funktion kan også benyttes.
  • Skær hvert kyllingebryst i tre lange stykker. Bland kokosmælk, limesaft, karry og hvidløg sammen til en marinade. Læg kyllingen i marinaden og lad det trække minimum 30 min ved stuetemperatur.
  • Rør peanutbutter, kokosmælk, karry, sukker, fiskesauce og limesaft sammen til sataysauce.
  • Sæt kyllingen på spyd. Pensl grillristen med olie. Pensl kyllingen med honning og grill til de er gennemstegt.
2 Kommentarer
    • Vipoan73
      Vipoan73 siger:

      Hej Finn. Du kan nemt printe opskriften ud. Under foto og den korte tekst ser du to små sorte runde ikoner, den til venstre har en lille tegning af en printer. Hvis du trykker på den, får du et fint print af siden. Mvh Vibeke 🙂

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering