Grillede grøntsager i marinade

 

Grillede grøntsager i marinade

Grillede grøntsager i marinade

Giv dine grillede grøntsager mere smag og brug denne opskrift på skøn marinade, som faktisk gør en stor forskel. Grøntsagerne kan også laves i ovn på 220 grader og få min grill.
Arbejdstid 40 min
Samlet tid 40 min
Ret Grillede grøntsager i marinade
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 2 squash
  • 2 peberfrugter
  • 2 halve rødløg
  • 200 g svampe
  • 4 tomater
  • 0,5 dl olie
  • 3 fed presset hvidløg
  • groft salt

Marinade

  • 1 dl koldpresset jomfruolivenolie
  • 0,5 dl mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk flydende honning
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt blade af frisk timian

Sådan gør du 

  • Først laves marinaden klar. Hak timian fint. Kom alle ingredienserne til marinaden i fad og rør godt sammen.
  • I en ny skål bland 0,5 dl olie med 3 fed friskpresset hvidløg og lad det hvile mens du ordner grøntsagerne. Rens alle grøntsagerne og skær dem i passende stykker.
  • Pensl alle grøntsager med olie og hvidløgsblandingen. Drys med lidt salt. Grill dem helt møre og gyldne på direkte varme over grillen. Alternativt kan du bruge en grillbakke. Det går ikke så hurtigt og er lidt nemmere at styre.
  • Når grøntsagerne er grillet færdig, læg dem i fadet med marinaden. Lad grøntsagerne trække nogle minutter, til de er lune.
Grillede grøntsager i marinade
0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering