Vilkår for for deltagelse i konkurrencer hos Opskrifteriet.dk.

Man skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Opskriteriet.dk, medmindre andet er beskrevet. Opskriteriet.dk forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Deltagelsen gratis og hver person kan kun deltage en gang. Forsøg på snyd vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Opskriteriet.dk. Informationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Opskriteriet.dk´s ejendom og må ikke overgives til tredje part med mindre andet er aftalt. Opskriteriet.dk forbeholder sig ret til at udsende nyhedsbrev på email til tilmeldte i konkurrencer.

Afmelding af nyhedsbrev og konkurrence

Hvis nyhedsbrevet ønskes afmeldt, kan dette gøres via link i e-mailen. Du deltager ikke i konkurrencen mere, hvis din email er afmeldt.

Vindere af konkurrencer

Opskriteriet.dk forbeholder sig ret til eventuelt at offentliggøre fornavn og by på vinderen af en konkurrence på såvel Opskriteriet.dk som andre medier, som Opskriteriet.dk anvender. Dog oplyses der kun vindere på konkurrence med 10 vindere eller færre. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder Opskriteriet.dk sig retten til ikke at offentliggøre dem. Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Opskriteriet.dk ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Opskriteriet.dk kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

I øvrigt

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Opskriteriet.dk, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Opskriteriet.dk sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have. Deltagerne accepterer, at ens fornavn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag. Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Opskriteriet.dk er man indforstået med konkurrencereglerne. Opskriteriet.dk forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Opskriteriet.dk afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Aktuel konkurrence

De første vindere af luksus brunch gavekort, vil blive kontaktet direkte på email d.1 juli og herefter d.første hver måned, så længe konkurrencen løber.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *