Påske

Opskrift friteret æg

Friteret æg

Når anledningen er lidt særlig, laver jeg gerne disse friterede æg. De er super nemme at lave og tager ikke ret lang tid. Det sværeste i opskriften er, at pille æggene uden at ødelægge dem. Men det er faktisk ikke så svært alligevel, man skal bare være lidt tålmodig og forsigtig. Eventuelt kan man koge et ekstra æg eller to, hvis man er bange for at være fummelfingret 😉

Æggene er skønne i forretter, i salater eller til luksus brunch.

Opskrift på påskekage med citron.

Påskekage med citron

Påsken er en særlig tid. Foråret nærmer sig og kærkomne fridage med familien er i centrum. Hjemme hos os pynter vi gerne lidt op. Denne påske har jeg valgt pastelfarver, som minder mig om lysere dage og en sommer på vej. Derfor fik jeg lyst til at lave en sød og frisk påskekage med søde pastelfarver. Håber i får en dejlig påske!

Lammekølle

Lammekølle

Lam er dejligt, ikke kun til påske 😉 Denne opskrift bringer det bedste frem i smagen og samtidig dæmper den lidt “uldne” smag, som ind i mellem kan opstå.

En anden lækker måde at tilberede lam på, er sous vide eller vandbad. Hos Gastrofun.dk kan du finde sous vide opskrifter på lam og mange andre skønne råvarer.

Forloren hare

Forloren hare

Forloren hare er en af de rigtigt gode gammeldags' retter. I denne version er der ekstra meget smag og tilmed en skøn sovs med ribsgele, som passer rigtigt godt til haren.