Italiensk mad

Opskrift på den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza. Brug lige 10 min på at samle en pizzadej aftenen før. Så får du den skønneste kvalitetspizza, hvor du kan toppe den med lige nøjagtigt alle dine favoritter. Når jeg laver pizza, bruger jeg altid gode og friske råvarer. Der skal nemlig ikke så meget fyld på en pizza – hellere for lidt end for meget. Lav din pizza med alt det du elsker! Husk almindeligt bagepapir ofte kun tåler 250 grader – skal din pizza være rigtig sprød skal den have 300 grader. Jeg anbefaler at bruge rigtigt godt genanvendeligt bagepapir som tåler 300 grader. Her kan du købe mit bagepapir: allcooking.dk

Den bedste tomatsauce

Den bedste tomatsauce

Den bedste tomatsauce er ikke helt at komme udenom. Klassisk laves den med pasta og kødboller. Men faktisk synes jeg den passer med mange andre ting som feks fisk, kylling, svinekød, lam og vegetar retter.

Er du vild med saucer, så se også hvordan Gastrofun.dk laver opskrift på Bearnaise sauce, som løfter hjemmelavet mad i nye dimensioner.

Spaghetti bolognese

Spaghetti Bolognese

En smagfuld variant af spagetti bolognese / spagetti kødsovs. Den tager lidt tid at lave, men arbejdstiden er kort, og den absolut er værd at vente på.
Kødboller med spaghetti

Kødboller med spaghetti

Kødboller med spaghetti er en velsmagende klassiker, som er elsket af børn og voksne. Denne opskrift er nem og tager ingen tid at lave.
Pasta med svampe

Pasta med svampe

Denne ret er hurtig og nem at lave. Den har en dejlig smag af svampe, sprøde forårsløg, et frisk pift af citron med en skøn sovs til. Bedste pasta på ingen tid.