Opskrift på den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza

Den bedste og nemmeste pizza. Brug lige 10 min på at samle en pizzadej aftenen før. Så får du den skønneste kvalitetspizza, hvor du kan toppe den med lige nøjagtigt alle dine favoritter. Når jeg laver pizza, bruger jeg altid gode og friske råvarer. Der skal nemlig ikke så meget fyld på en pizza – hellere for lidt end for meget. Lav din pizza med alt det du elsker! Husk almindeligt bagepapir ofte kun tåler 250 grader – skal din pizza være rigtig sprød skal den have 300 grader. Jeg anbefaler at bruge rigtigt godt genanvendeligt bagepapir som tåler 300 grader. Her kan du købe mit bagepapir: allcooking.dk

Opskrift på de bedste kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Her er en opskrift på en af mine ynglingskager: Kanelsnurrer. Hele hjemmet kommer til at dufte fantastisk og så smager de bare SÅ godt. Særlig laver jeg dem til mine gæster, da jeg syntes snoningerne er flotte detaljer, som får kagerne til at se ekstra smukke ud. Jeg fryser også gerne nogle ned, da det er en stor portion. Jeg har brugt det super smarte og praktiske genanvendelige bagepapir fra AllCooking, som du kan købe her:   Allcooking.dk

Opskrift friteret æg

Friteret æg

Når anledningen er lidt særlig, laver jeg gerne disse friterede æg. De er super nemme at lave og tager ikke ret lang tid. Det sværeste i opskriften er, at pille æggene uden at ødelægge dem. Men det er faktisk ikke så svært alligevel, man skal bare være lidt tålmodig og forsigtig. Eventuelt kan man koge et ekstra æg eller to, hvis man er bange for at være fummelfingret 😉

Æggene er skønne i forretter, i salater eller til luksus brunch.

Opskrift på påskekage med citron.

Påskekage med citron

Påsken er en særlig tid. Foråret nærmer sig og kærkomne fridage med familien er i centrum. Hjemme hos os pynter vi gerne lidt op. Denne påske har jeg valgt pastelfarver, som minder mig om lysere dage og en sommer på vej. Derfor fik jeg lyst til at lave en sød og frisk påskekage med søde pastelfarver. Håber i får en dejlig påske!

Opskrift på boller i karry med lime og kokosmælk.

Boller i karry med lime og kokosmælk

Hjemme hos os har vi spist boller i karry flere gange end jeg kan tælle til. Det har vel nok også en vis betydning, at det var min egen livret som barn – og i dag det er stadig en af mine absolutte favoritter. Gennem mange år har jeg lavet boller i karry efter min mors opskrift, som på mange måder er en meget klassisk opskrift. Hele familien elsker også boller i karry og særlig min søn er blevet vild med det. Jeg tror det ville passe ham godt, hvis vi spiste det hver dag hele ugen 😉 Som tiden gik fik jeg lyst til at prøve en ny måde at lave boller i karry. Efter lidt forskellige forsøg kom jeg frem til denne opskrift på boller i karry med lime og kokosmælk. Denne nye ret er nu blevet favoritten hjemme hos os og den gamle opskrift er lagt på hylden for en stund. Ofte laver jeg portionen ekstra stor, så der er til at lægge i fryseren.

 

Opskrift på hurtige nemme honninghjerter, også gode som værtindegave eller bordkort.

Honningkager

Disse skønne hjerter er nemme at lave og smager bare så godt. Skriv evt navn på med glasur og brug dem som værtindegave, eller lav dem som "bordkort" til julefrokost eller juleaften.
Kastanjekage med chokolade

Kastanjekage med chokolade

Denne kage er godt svampet og massiv, lidt ligesom brownies. Kastanjepureen giver en skøn lidt nøddeagtig smag, som er helt uimodståelig.
Søde kartoffel chips

Søde kartoffel chips

Har man overskud til at lave disse sprøde og rustikke søde kartoffel chips, kan man hurtigt imponere sine gæster og familie. Der er lidt gourmet over dem og de smager bare bedre hjemmelavede.
Risalamande, helt uimodståelig

Risalamande, helt uimodståelig

For mig findes der ikke noget bedre end risalamande. Denne opskrift er efter min mening helt uimodståelig lækker og meget simpel at lave.
Klassisk risengrød

Klassisk risengrød

En enkelt og helt ligetil opskrift, som sikrer dig en rigtig god kvalitet risengrød. Sørg for at røre jævning og resultatet vil belønne sig.