Opskrift på hurtige nemme honninghjerter, også gode som værtindegave eller bordkort.

Honningkager

Disse skønne hjerter er nemme at lave og smager bare så godt. Skriv evt navn på med glasur og brug dem som værtindegave, eller lav dem som "bordkort" til julefrokost eller juleaften.
Kastanjekage med chokolade

Kastanjekage med chokolade

Denne kage er godt svampet og massiv, lidt ligesom brownies. Kastanjepureen giver en skøn lidt nøddeagtig smag, som er helt uimodståelig.
Søde kartoffel chips

Søde kartoffel chips

Har man overskud til at lave disse sprøde og rustikke søde kartoffel chips, kan man hurtigt imponere sine gæster og familie. Der er lidt gourmet over dem og de smager bare bedre hjemmelavede.
Risalamande, helt uimodståelig

Risalamande, helt uimodståelig

For mig findes der ikke noget bedre end risalamande. Denne opskrift er efter min mening helt uimodståelig lækker og meget simpel at lave.
Klassisk risengrød

Klassisk risengrød

En enkelt og helt ligetil opskrift, som sikrer dig en rigtig god kvalitet risengrød. Sørg for at røre jævning og resultatet vil belønne sig.
Hjemmelavet gløgg

Hjemmelavet gløgg

Prøv at lave din helt egen hjemmelavede gløgg. Det er absolut noget andet, end det du får fra supermarkedet. Det er ikke så tidskrævende, men skal lige forberedes 1 uge i forvejen.
Perfekte brunede kartoftler

Perfekte brunede kartofler

Her er min bedste opskrift på de lækreste karamelliserede kartofler, som indtil nu har fungeret perfekt hver jul. Jeg piller altid kartoflerne dagen før, da jeg hader stress.
Perfekt flæskesteg med sprød svær

Perfekt flæskesteg med sprød svær

Helt perfekt flæskesteg med sprød svær, med smagfuldt og saftigt kød. Smager helt fantastisk hele året, ikke kun til jul. Er der rester, lav en lækker sandwich med rødkål.
Luksus æbleskiver med æble

Luksus æbleskiver med æble

Hjemmelavede æbleskiver er de bedste! Denne opskrift er med lækker æblekompot i midten, men du kan i princippet fylde dem med alt fra marcipan til nutella eller marmelade.
Græskarboller

Græskarboller

Super bløde græskarboller med en dejlig let sød smag af krydderier. Nemme at lave og gode at fryse. De er sjove formet som små græskar med en lille mandelstilk.